keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Görüşürüz, Peshtera!!!

Etsi kuvasta linna!

Eilen bändi vietti päivän Bulgarian jylhissä henkeäsalpaavan kauniissa vuoristomaisemissa! Vierailimme Assenin luostarissa joka ainoana rakennuksena vanhasta linnakkeesta on pari vuotta ollut auki yleisölle. Harvoin pääsee suomalainen nauttimaan tällaisista näkymistä!





Emmaa hävetti nolot turistikaverit
Illalla soitimme Bulgarian osalta viimeisen keikkamme.
Kuka väittää, että mies ei voi tehdä
kahta asiaa yhtä aikaa? Basisti-miksaaja
Kari hoiti hommansa mallikkaasti!
Peshteran nuoria oli mukana melkein jokaisella keikalla.

Iltalenkkinä kiipesimme Hobo-vuoren huipulle :D
Kiipeäminen on rankkaa, tarvittiin pari taukoa että jaksettiin huipulle asti.


Tänään vietimme vapaapäivää valmistautuen huomiseen lentoon Etu-Aasiaan.
On hienoa mennä raamatullisiin maisemiin, Ilmestyskirjan Smyrnaan. Toisaalta on ikävä lähteä juuri kun Peshtera, sen kirkko, siskot ja veljet ovat tulleet tutuiksi ja rakkaiksi. Mutta sellaista se on, viimeistään taivaassa tavataan jälleen... ehkä jo ennenkin, jos Jumala suo! :)

Oltiin jo melkein julkaisemassa blogitekstiä, kun yhtäkkiä paikalle ilmestyi joukko paikallisia nuoria juhlistamaan viimeistä iltaamme Peshterassa. Meille tämä oli uskomattoman iloinen yllätys; emme osanneet odottaa tällaisia jäähyväisiä.


 Vietimme heidän kanssaan kaksi tuntia, yhdessä muistellen viimeistä kahta viikkoa. Kukin vuorollaan kertoi omista ajatuksistaan ja kokemuksistaan tänä aikana. Tapaamisen ja tutustumisen ilosta, hyvästijättämisen surusta, kiitollisuudesta, ja uudelleennäkemisen toivosta. Vaikka emme enää näkisikään tässä ajassa, saamme tavata viimeistään taivaassa.

Görüşürüz! Rab sizinle olsun!!!
Näkemisiin! Herra olkoon teidän kanssanne!!!